ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ – AΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ

W4900

Passive House Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Κορυφαία ενεργειακή απόδοση με πιστοποίηση παθητικού σπιτιού

W4750

Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Κορυφαία ενεργειακή αναβάθμιση

Περιγραφή
Το W4750 είναι ένα, υψηλών προδιαγραφών, ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου, το οποίο συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη της σειράς W450 με τις υψηλότερες απαιτήσεις θερμομόνωσης. Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις, το καθιστούν ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και κτίρια υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Τα υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 39 mm, το πολύ-θάλαμο EPDM κεντρικό ελαστικό και ο προηγμένος περιμετρικός μηχανισμός κλειδώματος, προσδίδουν στο σύστημα χαρακτηριστικά ανώτερων επιδόσεων, με δείκτη θερμομόνωσης Uf ≥1.2 W/m²K.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με Uw=1.00 W/m²K.
 • Βέλτιστη στεγάνωση, χάρη στη χρήση πολύ-θάλαμου κεντρικού ελαστικού EPDM που αποτρέπει την όποια θερμική μετατόπιση.
 • Υψηλή ασφάλεια χάρη στη δυνατότητα πολλαπλών περιμετρικών κλειδωμάτων
 • Δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών Camera Europea και CAMERA ALU 16 (χαλύβδινος περιμετρικός μηχανισμός κλειδώματος/ανάκλισης)
 • Πολυάριθμές αισθητικές λύσεις από προφίλ σε ίσια και καμπύλη διατομή
 • Δυνατότητα κατασκευής όλων των βασικών τυπολογιών για ανοιγόμενα πλαίσια
 • Λάστιχα “κουρτίνες” που προσφέρουν επιπλέον θερμική μόνωση

W4750

W450

Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Υψηλές ενεργειακές επιδόσεις

Περιγραφή
Το W450 είναι ένα ολοκληρωμένο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης, αισθητικής και ασφάλειας.

Η ευρεία γκάμα προφίλ της σειράς προσφέρει πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών λύσεων, από ίσιες ή καμπύλες διατομές καθώς και δυνατότητα κατασκευής σύνθετων τυπολογιών, όπως πόρτες aller-retour, περιστρεφόμενα παράθυρα με επίπεδο μύλο και ανοιγόμενα πλαίσια με «κρυφό φύλλο» για την επίτευξη αισθητικής υψηλού επιπέδου. Η συνεργασία των διαθέσιμων προφίλ σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και τους μηχανισμούς, υπογραμμίζουν τον πολύπλευρο και εργονομικό χαρακτήρα του συστήματος.

Η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα του συστήματος για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή ασφάλεια εξασφαλίζεται χάρη στη δυνατότητα του περιμετρικού κλειδώματος και στην χρήση των υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 24 mm προσδίδοντας δείκτη θερμομόνωσης Uf=2.2-2.6 W/m2K και δείκτη ηχομείωσης Rw τα 43 dB.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Η μέγιστη ασφάλεια πολλαπλών κλειδωμάτων, οι υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομείωσης, η αισθητική και η λειτουργικότητα κάνουν το σύστημα να ξεχωρίζει.
 • Χρήση υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων (PA66 GF25) 24 mm.
 • Κρυφό φύλλο με ύψος κάσας 72 mm και πλάτος 76.6 mm με χρήση υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 31.8 mm.
 • Πολύ-θάλαμο κεντρικό ελαστικό που βοηθάει στην βέλτιστη στεγανοποίηση της κατασκευής, αποτρέποντας την θερμική μετατόπιση.
 • Δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών Camera Europea και CAMERA ALU 16 (χαλύβδινος μηχανισμός κλειδώματος/ανάκλισης περιμετρικού).
 • Δυνατότητα κατασκευής με πηχάκια κοπής 45° αλλά και κουμπωτά για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα εσωτερικά του κουφώματος.
 • Λάστιχα “κουρτίνες” που προσφέρουν επιπλέον θερμική μόνωση.

W450

W540

Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Σύστημα
Προσιτή ποιότητα και συμβατότητα

Περιγραφή
Το ανοιγοανακλεινόμενο σύστημα W540 είναι η αναβάθμιση της γνωστής και επιτυχημένης σειράς της ALUMINCO AL510. Η ανανέωση με νέα προφίλ και τυπολογίες κατασκευής έχει ως αποτέλεσμα το W540 να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα.

To σύστημα δίνει τη δυνατότητα για κατασκευές μικρού, μεσαίου αλλά και μεγάλου μεγέθους εκπληρώνοντας κάθε αρχιτεκτονική ή κατασκευαστική ανάγκη. Ο εμπνευσμένος σχεδιασμός του προσφέρει ευκολία και ταχύτητα κατασκευής. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αντοχή και τη λειτουργικότητα ενώ είναι συμβατό με πληθώρα εξαρτημάτων και μηχανισμών. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του το κατατάσσουν σε ένα από τα πιο ευέλικτα οικονομικά μη θερμοδιακοπτόμενα συστήματα της αγοράς.

Ο ειδικός σχεδιασμός των προφίλ του, προσφέρει μεγάλη ποικιλία σχεδιαστικών επιλογών ως προς την εμφάνιση, τόσο σε ίσια γραμμή όσο και σε καμπύλες γραμμές για τους λάτρεις του απόλυτα κλασσικού.

Το W540 είναι ένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο ανοιγόμενο σύστημα, μελετημένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Στιβαρό και ανθεκτικό σύστημα με υψηλή λειτουργικότητα
 • Πολυάριθμές αισθητικές λύσεις από προφίλ σε ίσια και καμπύλη διατομή
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά υδατοστεγανότητας
 • Δυνατότητα συνδυασμού με τα συρόμενα πλαίσια του συστήματος SL230.

W540

W400

Ανοιγόμενο – Ανακλινόμενο Σύστημα
Περισσότερη ευελιξία και πολυμορφία

Περιγραφή
Tο σύστημα W400 αποτελεί ένα ελαφρύ, ευέλικτο σύστημα για μη θερμομονωτικά ανοιγόμενα-ανακλινόμενα κουφώματα με πληθώρα ενναλακτικών λύσεων.Ο αρμονικός σχεδιασμός του από καμπύλες γραμμές που καταλήγουν σε ευθείες και επίπεδες επιφάνειες, συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο προσδίδοντας πολλές λειτουργικές αξίες.

Σε συνεργασία με το σύστημα SL205 μπορούν να δημιουργηθούν παράθυρα τύπου «σχολείων» (Συρόμενο παράθυρο με ανοιγόμενο φεγγίτη).

Χάρη στις λύσεις που προσφέρει το W400 αποδεικνύεται ένα σύστημα εξαιρετικά αποτελεσματικό, τόσο για την ανθεκτικότητα όσο και για την λειτουργικότητά του.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Συνδυάζεται ιδανικά με το σύστημα SL205.
 • ΙΙδανικό για κατασκευές μεγάλων έργων αφού προσφέρει ευκολία και ταχύτητα.
 • Πολλές δυνατότητες για γωνιακές κατασκευές, βιτρίνες και ανοιγόμενα – συρόμενα κουφώματα.
 • ΔΔυνατότητα κατασκευής διαφόρων τυπολογιών παντζουριών.

W400

Reims cathedral of notre dame (cathédrale notre dame de reims). Best forex trading brokers in 2024. Some letter combinations are common in five letter words.