ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ

SL2900

Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα Με Εκτροπή
Κορυφαίες επιδόσεις

Περιγραφή
Το SL2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή που ικανοποιεί ευρείας κλίμακας απαιτήσεις ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ιδιαίτερα κομψών κατασκευών.

Η μινιμαλιστική εμφάνιση του συστήματος καθορίζεται από το ελάχιστο πλάτος του προφίλ στο κεντρικό τμήμα και από το κρυφό εξωτερικό πλαίσιο, ενώ ο πλήρης ενσωματωμένος οδηγός επιτρέπει την εύκολη διέλευση και μεγιστοποιεί την άνεση των χρηστών.

Πέρα από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, το SL2900 είναι το μοναδικό σύστημα που συνδυάζει την ευκολία λειτουργίας των συστημάτων ανύψωσης-ολίσθησης με την απόλυτα στεγανή σφράγιση που παρέχεται από τα στοιχεία ανάκλησης και ολίσθησης. Το πλεονέκτημα αυτό οφείλεται σε ένα σύστημα συνεχούς σφράγισης γύρω από την περίμετρο, το οποίο εξοικονομεί μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Χάρη στην καινοτόμο λειτουργία του κρυφού μηχανισμού SOFT CLOSE, το φύλλο του συστήματος επιβραδύνεται κατά το κλείσιμο και οδηγείται αξιόπιστα στην τελική θέση, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού και βλάβης στα στοιχεία του παραθύρου.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Κορυφαίο επίπεδο θερμομόνωσης χάρη των υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 24 mm
 • Υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 54 mm και μονωτικό υλικό Kooltherm Q3 προσφέρουν εξαιρετικά υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με Uf=0.76 W/m²K
 • Οι εξαιρετικές επιδόσεις σε υδατοστεγάνωση και ανεμοπερατότητα οφείλονται αφενός στη χρήση ελαστικών που σφραγίζουν το κινούμενο φύλλο πάνω στο πλαίσιο όταν αυτό βρίσκεται στην θέση αναμονής (κλειστή θέση) και αφετέρου στον τεχνολογικά προηγμένο μηχανισμό κλειδώματος.
 • Μέγιστη διαφάνεια και διαπερατότητα του φωτός, χάρη στο κεντρικό προφίλ-γάντζος πλάτους 64 mm και το κρυφό εξωτερικό πλαίσιο.
 • Δυνατότητα χρήσης τριπλών υαλοπινάκων για βέλτιστη ηχομείωση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Χρήση κρυφού μηχανισμού SOFT CLOSE για την ελεγχόμενη επιβράδυνση του φύλλου προς αποφυγή ατυχημάτων, καταπόνησης της κατασκευής και δημιουργίας ανεπιθύμητων θορύβων.

SL2900

SL2700

Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Στενά πλάτη προσόψεων για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους

Περιγραφή
Το ανασυρόμενο σύστημα SL2700 απευθύνεται σε όσους αναζητούν ανώτερα επίπεδα αισθητικής, λειτουργικότητας, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης.

Τα λιτά και δυναμικά στοιχεία στον σχεδιασμό της δοσμένα μάλιστα στην ιδανική αναλογία, οι ελκυστικές μινιμαλιστικές γραμμές, οι εντυπωσιακές επιδόσεις και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα δημιουργούν μια εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η νέα αρχιτεκτονική αισθητική απεικονίζεται στο στενό γάντζο επαλλήλου που επιτρέπει μεγαλύτερη ορατότητα και ροή φωτός, ενώ το χαμηλό κατώφλι προσφέρει επιπλέον άνεση και ευκολότερη πρόσβαση.

Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές και ανάγκες για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους, το SL2700 προσφέρει πολλά περισσότερα στον σύγχρονο επαγγελματία με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία και αποδοτικότερα συστήματα της κατηγορίας του.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Υψηλή ενεργειακή απόδοση
 • Οι minimal και ευθείες γραμμές σε συνδυασμό με τον χαμηλό οδηγό 25 mm προσφέρουν ιδιαίτερα κομψές κατασκευές
 • Προφίλ πλάτους μόλις 35 mm στο σημείο της επαλληλίας για τη μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου και του φυσικού φωτισμού
 • Μοναδική κύλιση και υψηλή λειτουργικότητα
 • Δυνατότητα γωνιακής κατασκευής για απεριόριστη θέα.
 • Πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο.
 • Κλειδαριά πολλαπλών σημείων προσφέρει υψηλή αντοχή στη διάρρηξη
 • Δυνατότητα υλοποίησης πλήθους τυπολογιών και κάλυψη μεγάλου μεγέθους ανοιγμάτων με μεγάλη ευελιξία στην κατασκευή
 • Ιδανική πρόταση για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας μοναδικές λύσεις, όπως ανασυρόμενου με σταθερό και φιλητού-ανασυρόμενου με σταθερά

SL2700

SL2450

Ανασυρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Λεπτές όψεις διατομών

SL2450

Περιγραφή
Το νέας γενιάς σύστημα SL2450 καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά όλα τα λειτουργικά οφέλη ενός minimal συρόμενου συστήματος με ανύψωση του φύλλου, ενώ παράλληλα υπερέχει σε επιδόσεις και μοντέρνα εμφάνιση. Οι βασικές σχεδιαστικές παράμετροι πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η εξέλιξη του συστήματος είναι η αρχιτεκτονική αισθητική, η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα και οι επιδόσεις που προσφέρει στον τελικό χρήστη ενώ η ευελιξία στην κατασκευή αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Με στόχο την βελτίωση των επιδόσεων, το SL2450 εξοπλίζεται με υαλοενισχυμένα πολυαμίδια 32 mm αλλά και ειδικού τύπου ελαστικά που προσφέρουν αυξημένα επίπεδα θερμομόνωσης και υδατοστεγανότητας. Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές και ανάγκες για ανοίγματα μεσαίου μεγέθους, το SL2450 προσφέρει πολλά περισσότερα στον σύγχρονο επαγγελματία με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία και αποδοτικότερα συστήματα της κατηγορίας του.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Υψηλή ενεργειακή απόδοση με τη χρήση πολυαμιδίων 32 mm.
 • Οι minimal και ευθείες γραμμές σε συνδυασμό με τον χαμηλό οδηγό 35 mm προσφέρουν ιδιαίτερα κομψές κατασκευές.
 • Κεντρικό προφίλ-γάντζος πλάτους 30 mm στο σημείο της επαλληλίας για τη μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου και του φυσικού φωτισμού.
 • Ο προηγμένος μηχανισμός ανύψωσης προσφέρει ασυναγώνιστη λειτουργικότητα με αποτέλεσμα την εύκολη και αθόρυβη κύλιση των συρόμενων φύλλων ενώ το ειδικά σχεδιασμένο προφίλ με ενσωματωμένη λαβή εξασφαλίζει στο σύστημα στιβαρότητα και αυξημένη αντίσταση σε συνθήκες ανεμοπίεσης.
 • Δυνατότητα υλοποίησης πλήθους τυπολογιών και κάλυψη μεγάλου μεγέθους κατασκευών.
 • Ιδανική πρόταση για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας λύσεις ανασυρόμενου με σταθερό.

SL200

Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα
Μέγιστη οικονομία χώρου

Περιγραφή
Το σύστημα SL200 ανήκει στη γενιά των θερμομονωτικών συστημάτων και παρέχει μέγιστη εξοικονόμηση χώρου, υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, εξαιρετικές επιδόσεις και άριστη λειτουργικότητα. Σχεδιάστηκε με βάση τις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής για ίσιες λιτές γραμμές αλλά και για να ικανοποιεί λειτουργικές ανάγκες σε ένα πολύ μεγάλο εύρος απαιτήσεων, τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νέα κτίρια.

Η καινοτομία στον σχεδιασμό του συστήματος SL200 υπογραμμίζεται από το χαμηλό ύψος του κάτω οδηγού και από το ότι απαιτεί μόλις 100 mm διάκενο τοιχοποιίας για να δεχτεί οδηγό με τζάμι, σίτα και παντζούρι. Είναι το πλέον ενδεδειγμένο σύστημα της αγοράς για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων, προσδίδει χαρακτηριστικά ανωτέρων επιδόσεων στην κατηγορία του, με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf από 2.1 W/m² και δείκτη ηχομείωσης Rw τα 26 dB.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • ΥΕιδικά σχεδιασμένος τριπλός οδηγός πλάτους 98.5 mm και ύψους 32 mm ο οποίος περιλαμβάνει τζάμι-σίτα- παντζούρι και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις αντικατάστασης κουφωμάτων χωρίς παρεμβάσεις στην τοιχοποιία.
 • Αντι-διμεταλλικό υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο PA66 GF25. Μία μοναδική καινοτομία ενταγμένη σε ένα μοναδικό συρόμενο σύστημα. Η χρήση του μειώνει την όποια παραμόρφωση μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού προφίλ αλουμινίου λόγω πιθανής θερμοκρασιακής διαφοράς.
 • Ενισχυμένοι οδηγοί επάλληλου με μηχανική γωνία σύνδεσης για στιβαρότητα στην κατασκευή.
 • Ειδικά σχεδιασμένο μπινί για απόλυτη στεγάνωση και άριστη λειτουργία.
 • Άριστη στεγάνωση και θερμομόνωση με τη χρήση βοηθητικών προφίλ στη συναρμογή του γάντζου.

SL320

Συρόμενο – Ανασυρόμενο Σύστημα
Πανέξυπνο και κομψό

Περιγραφή
Το SL320 είναι το νέο ανασυρόμενο-συρόμενο σύστημα της Aluminco που αναβαθμίζει τις θεμελιώδεις λειτουργίες ενός συρόμενου συστήματος ενώ φέρει μία σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που παλαιότερα χαρακτήριζαν συστήματα υψηλότερης κατηγορίας.

O εξαιρετικός σχεδιασμός του πλαισίου, με ευθείες κομψές γραμμές, είναι απολύτως σύμφωνος με τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις που επιτάσσουν minimal γραμμές, εξασφαλίζει ένα ελαφρύ σύστημα ενώ φέρει πλήθος τυπολογιών που μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών, παρέχοντας την επιπλέον δυνατότητα μεγάλου μεγέθους κατασκευών.

Με μηχανισμούς απλού συρόμενου και ανασυρόμενου και την πληθώρα εναλλακτικών λύσεων, είναι το πλέον κατάλληλο σύστημα για περιοχές με θερμότερο κλίμα.
Η καινοτομία στον σχεδιασμό του συστήματος SL200 υπογραμμίζεται από το χαμηλό ύψος του κάτω οδηγού και από το ότι απαιτεί μόλις 100 mm διάκενο τοιχοποιίας για να δεχτεί οδηγό με τζάμι, σίτα και παντζούρι. Είναι το πλέον ενδεδειγμένο σύστημα της αγοράς για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων, προσδίδει χαρακτηριστικά ανωτέρων επιδόσεων στην κατηγορία του, με συντελεστή θερμοπερατότητας Uf από 2.1 W/m² και δείκτη ηχομείωσης Rw τα 26 dB.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Υψηλό επίπεδο αισθητικής λειτουργικότητας.
 • Οι μινιμαλιστικές ευθείες γραμμές σε συνδυασμό με τον χαμηλό οδηγό ύψους 30 mm προσφέρουν ιδιαίτερα κομψές κατασκευές και διευκολύνουν την πρόσβαση.
 • Κεντρικό προφίλ πλάτους 30 mm στο σημείο της επαλληλίας μεγιστοποιεί το οπτικό πεδίο και προσφέρει εξαιρετική διείσδυση του φυσικού φωτισμού.
 • Τυπολογία φιλητού με μόλις 70 mm εμφανές αλουμίνιο.
 • Η ενσωματωμένη λαβή στο σημείο της επαλληλίας του στενού γάντζου προσφέρει αυξημένη αντίσταση σε συνθήκες ανεμοπίεσης.
 • Δύο φύλλα διαθέσιμα για σύνδεση με κοπή 45º και 90º.
 • Πληθώρα τυπολογιών με εναλλακτικούς μηχανισμούς για απλό συρόμενο και ανασυρόμενο.
 • Εύκολη και αθόρυβη κύλιση των φύλλων.
 • Λύσεις για την κάλυψη μικρών, μεσαίων και μεγάλων ανοιγμάτων.

SL320

Place de la concorde. Best forex trading brokers in 2024. Digital millennium copyright act(dmca).