ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

8 + 7 =

FAQ

1. Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Στην εταιρεία μας παρέχουμε πολλούς ευέλικτους τρόπους πληρωμής για την άνεσή σας:

 

  • Πληρωμή στο κατάστημα: Επισκεφθείτε το κατάστημά μας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας, από Δευτέρα έως Σάββατο. Οι εκπρόσωποί μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσουν και να δεχθούν την πληρωμή σας.

 

  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω web banking ή μεταφορά χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
2. Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

Η επιχείρησή μας εξυπηρετεί όχι μόνο τον νομό Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Όπου και αν βρίσκεστε, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, βασιζόμενοι στο έμπειρο προσωπικό μας. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά σε όλη την Ελλάδα.

3. Ποια είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά των συστημάτων αλουμινίου ALUMINCO;

Τα συστήματα αλουμινίου ALUMINCO διαθέτουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας, υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση, εξαιρετική ανθεκτικότητα και μπορούν να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά σχέδια. Είναι μελετημένα στη λεπτομέρεια και αποτελούν τα καλύτερα δείγματα γραφής στην κατηγορία τους, δείχνοντας με κάθε σαφήνεια τη θέση που θέλει να κατοχυρώσει η εταιρία στη νέα τάξη πραγμάτων και τις ενεργειακές τάσεις της αγοράς.

4. Ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης των συστημάτων αλουμινίου;

Η εγκατάσταση των συστημάτων αλουμινίου πραγματοποιείται από την εξειδικευμένη ομάδα μας. Η διαδικασία περιλαμβάνει αρχική συνάντηση για να αξιολογηθούν οι ανάγκες σας και να σχεδιαστεί η κατάλληλη λύση. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται η μέτρηση του χώρου και η παρουσίαση του προτεινόμενου σχεδίου. Μετά την επιβεβαίωση του σχεδίου, ξεκινά η εγκατάσταση με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνικών.

5. Ποια είναι τα κύρια οφέλη του προγράμματος "Εξοικονομώ";

Το πρόγραμμα “Εξοικονομώ” σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε τα κορυφαία συστήματα Aluminco με σημαντική οικονομική ελάφρυνση. Αυτό είναι δυνατό χάρη στα υψηλά ποσοστά επιχορήγησης που διαμορφώνονται από μια σειρά παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του ύψους του οικογενειακού ή ατομικού σας εισοδήματος.

6. Μπορώ να ζητήσω προσφορά για τις υπηρεσίες σας;

Φυσικά! Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +30 2397027120 ή ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα.Προκειμένου να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά που ταιριάζει σε αυτές.

7. Ποια είναι η διαδικασία για να ζητήσω ένα αντίγραφο της εγγύησης του προϊόντος μου;

Για να ζητήσετε ένα αντίγραφο της εγγύησης του προϊόντος σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω τηλεφώνου ή email. Θα χρειαστεί να παρέχετε τα στοιχεία αγοράς του προϊόντος σας για να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα και να σας αποστείλουμε το αντίγραφο της εγγύησης.

Place de la concorde. Best forex brokers in kenya. It is made for fun purposes; daily wordle hints and answers.