ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

by ALUMINCO

Open Air

Πτυσσόμενοι Ανεμοφράκτες

Περιγραφή
ο σύστημα Open Air αποτελεί ένα τεχνολογικό επίτευγμα παγκόσμιας απήχησης που προκαλεί με τις καινοτομίες του και προσφέρει την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.

Μια μοναδική καινοτομία, κατοχυρωμένη σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, διαθέσιμη αποκλειστικά από την ALUMINCO, όπου το κινούμενο τμήμα του συστήματος προσαρμόζεται με μια μόνο κίνηση ανάλογα με τις επιθυμίες μας αλλά και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κάθε μοντέλο του συστήματος Open Air είναι καρπός ειδικευμένης χειροποίητης εργασίας, σπάνιας στο χώρο των κατασκευών. Όλες οι εκδόσεις φέρουν το ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο τονίζοντας ακόμα περισσότερο την κουλτούρα της αριστείας και χαρίζοντας στον τελικό χρήστη μια ξεχωριστή εμπειρία.

Εξαιρετικά Κομψό
Το λιγότερο ορατό πλαίσιο αλουμινίου προσδίδει minimal χαρακτήρα και αισθητική, ενώ η αρμονική ενσωμάτωση των υαλοπινάκων απελευθερώνει το μέγιστο του φυσικού φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον.
Εύκολο στη χρήση
Κάθε μοντέλο της σειράς Open Air μπορεί να ανυψώνεται και να χαμηλώνει με μία απλή κίνηση. Είναι σχεδιασμένα για εύκολο και ευέλικτο χειρισμό.
Ελαφρύ & Στιβαρό
Το πλαίσιο κάθε μοντέλου της σειράς Open Air είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο, εξοπλισμένο με γυαλί ασφαλείας, θερμικά επεξεργασμένο στο σταθερό μέρος και triplex στο κινούμενο τμήμα. Τα μοντέλα Open Air παρουσιάζουν αποδεδειγμένα εξαιρετική αντοχή σε εξωτερική πίεση.
Μοναδική Προστασία
Όλα τα μοντέλα της σειράς Open Air συμπεριφέρονται εξαιρετικά καλά σε υπαίθριους χώρους παρέχοντας ηχομείωση και υψηλή προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες.
Εύκολη Εγκατάσταση
Τα μοντέλα Open Air είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να βοηθούν τον εγκαταστάτη να απολαμβάνει τα οφέλη μιας γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης σε όλα τα στάδια από τη μεταφορά έως και την τοποθέτηση τους.
Πιστοποιημένο & Εγκεκριμένο
Το σύστημα Open Air έχει πιστοποιηθεί από αξιόλογα εργαστήρια δοκιμών για να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και απόδοσης.
Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Ελαφρύ και ανθεκτικό στη διάβρωση.
 • Επιλογές σχεδιασμού για την κάλυψη όλων των αναγκών.
 • Εύκολη συντήρηση.
 • Προσαρμοσμένες λύσεις.
 • Κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά γιατί το οικολογικό αποτύπωμα έχει σημασία..

Αυλόπορτες και Αυλόγυροι

Περιγραφή

Βελτιώστε την ασφάλεια και το στιλ του σπιτιού σας με την εκτεταμένη γκάμα αυλόπορτων και αυλόγυρων από την ALUMINCO.

Διατίθενται σε μια εντυπωσιακή ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, δεν απαιτούν σχεδόν καμία συντήρηση και δεν θα σκουριάσουν ούτε θα σαπίσουν όπως συμβαίνει σε εφαρμογές με χάλυβα ή ξύλο.

Είτε επιλέξετε μια κλασική αυλόπορτα είτε μια πιο μοντέρνα, θα αντέξουν στον χρόνο, καθώς είναι ανθεκτικές και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες (πχ. παραθαλάσσιες περιοχές) λόγω της υψηλής ποιότητας της ηλεκτροστατικής βαφής και των συνεργάσιμων εξαρτημάτων, τα οποία παρουσιάζουν υψηλή ανθεκτικότητα και αντιδιαβρωτική προστασία.

Διατίθενται πλήρως αυτοματοποιημένες ή χειροκίνητες, οι αυλόπορτες αλουμινίου προσφέρουν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, καθώς μια ελαφρύτερη αυλόπορτα μειώνει τη φθορά σε όλα τα εξαρτήματα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια.

Οι αυλόπορτες διατίθενται σε ανοιγόμενες και συρόμενες, δίφυλλες ή μονόφυλλες, προσφέρουν κατασκευές μεγάλων διαστάσεων, και με την δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένων λύσεων καλύπτουν το σύνολο των τεχνικών και αισθητικών αναγκών.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Πέργκολες σχεδιασμένες σε γραμμή πανομοιότυπη με αυτή της κλασικής πέργκολας ξύλου.
 • Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού.
 • Προσαρμόζεται σε κάθε χώρο.
 • Ευκολία στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση επίσης η κατασκευή της είναι μελετημένη, έτσι ώστε να δέχεται πολυκαρμπονικά φύλλα ή ραμποτέ αλουμινίου.
 • Ηλεκτροστατική βαφή με ειδική επεξεργασία seaside class για υψηλή προστασία από την αρμύρα και δε χρειάζονται συντήρηση.
 • Διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία RAL, RAFAELLO & ΜΑΤ, καθώς και ειδικά χρώματα & αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου.

Σύστημα Πέργκολας
Παραδοσιακή ή Μοντέρνα

Περιγραφή
Συστήματα πέργκολας σε μοντέρνα και παραδοσιακή γραμμή, εξασφαλίζουν την απόλυτη ρύθμιση σκίασης και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ προσφέρουν μοναδική αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση.

Συνδυάζονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και σας προσφέρουν πρακτικές και πολύ λειτουργικές λύσεις για κάθε ανοικτό χώρο όπως κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφετέριες, για όλες τις εποχές του χρόνου.

Τυπολογίες
 • Παραδοσιακή: Απλή κατασκευή, Με χρήση πανιού σκίασης, Με πολυκαρβονικά φύλλα
 • Μοντέρνα: Απλή κατασκευή, Με χρήση πανιού σκίασης, Με πολυκαρβονικά φύλλα, Με κινούμενες περσίδες, Με σταθερές περσίδες

Στέγαστρα Εισόδων

Προστατέψτε την είσοδο του σπιτιού σας

Περιγραφή
Τα στέγαστρα εισόδου αποτελούν την ιδανική λύση προστασίας των κύριων εισόδων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων από τη βροχή και την ηλιακή ακτινοβολία. Κατασκευάζονται από καθαρό αλουμίνιο βαμμένο ηλεκτροστατικά, σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια. Μπορούν να καλυφθούν με κρύσταλλο ή συμπαγή πολυκαρμπονικά φύλλα.

Στηρίζονται εύκολα, χωρίς να επεμβαίνουν στην αρχιτεκτονική του κτιρίου και διατίθενται σε τέσσερα όμορφα σχέδια, που προσφέρουν άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Διατίθενται σε τυποποιημένες διαστάσεις 100, 120, 140, 180 και 220 cm με βάθος 100 cm ανάλογα με το σχέδιο και στο πάχος που απαιτείται ανάλογα με την κατασκευή.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Ελαφριά και στιβαρή κατασκευή.
 • Ανθεκτικό στη διάβρωση.
 • Επιλογές σχεδίων.
 • Ευκολία τοποθέτησης.
Arrival private transfers from lyon airport lys to lyon city in business car. (70% of retail cfd accounts lose money. Some letter combinations are common in five letter words.