ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΓΚΕΛΩΝ

by ALUMINCO

Crystalline®

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Περιγραφή

Οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για περισσότερη διαφάνεια, φωτεινότητα και αισθητική ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό από την πρόταση της ALUMINCO στην κατηγορία του γυάλινου κάγκελου. Το Crystalline® ξεχωρίζει για την μοναδική του σχεδίαση, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια προσφέροντας καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες.

Προσφέρεται σε 3 βασικούς τύπους επιδαπέδιο, ενδοδαπέδιο και πλευρικό, σε δάπεδο ή στηθαίο, με πολυάριθμες εξατομικευμένες επιλογές. Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις ανοδίωσης και ηλεκτροστατικής βαφής με τη δυνατότητα επιλογής κουπαστής διαφόρων σχημάτων.

Η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας απαντάται με μοναδικό τρόπο από το Crystalline®, η ιδανική λύση για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Το πρωτοποριακό σύστημα Crystalline® υπογράφει πάνω από 200 σύνθετα έργα σε όλο τον κόσμο, κερδίζει ολοένα έδαφος στην διεθνή αγορά, διεκδικεί και ολοκληρώνει έργα ειδικού βάρους και διακρίνεται μεταξύ άλλων για την πληρότητα των αυστηρότερων απαιτήσεων και προδιαγραφών που απαιτούνται για την υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

 • 16 συστήματα στήριξης υαλοπίνακα, σύγχρονης αισθητικής και κορυφαίας στιβαρότητας.
 • Ανεμπόδιστη θέα και αισθητική αναβάθμιση.
 • Εξαιρετική αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας με πιστοποιημένες επιδόσεις για ελαφριά, μεσαία και υψηλών απαιτήσεων χρήση ( ≥ 3 KN/m).
 • Ρύθμιση υαλοπίνακα για τέλεια ευθυγράμμιση, με ή χωρίς κουπαστή.
 • Ευρεία ποικιλία λύσεων και επιφανειακών επεξεργασιών.
 • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
 • Ιδανικό για σύγχρονες κατοικίες, ξενοδοχεία και εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια και υπαίθριους χώρους.

Fusion Line

Προηγμένα Κάγκελα Αλουμινίου
Διαχρονική κομψότητα και αξιόπιστη ασφάλεια

Περιγραφή

Η σειρά Fusion πήρε το όνομά της από την ιδιότητά της να συνδυάζει με αρμονία αλλά και φαντασία το γυαλί με το αλουμίνιο σε αναρίθμητους συνδυασμούς, ενώ την ίδια στιγμή να παραμένει απέριττη, προσιτά πολυτελής και ιδιαίτερα όμορφη.

Η σειρά Fusion Line βελτιώνει δραματικά τις πιο σημαντικές πτυχές της εμπειρίας που προσφέρουν τα κάγκελα. Εισάγει προηγμένα και στιβαρά προφίλ για επιπλέον αντοχή, μοναδικό σχεδιασμό, για εντυπωσιακή εμφάνιση και την καλύτερη απόδοση που έχουμε δει ποτέ σε ένα σύστημα κάγκελων.
Η σειρά Orbit προσφέρει το ασυναγώνιστο πλεονέκτημα της πρωτότυπης σχεδίασης για στιβαρές αρχιτεκτονικές λύσεις κάγκελων, μοντέρνας γραμμής και υψηλής ασφάλειας. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ειδικές εφαρμογές διαχωριστικού ξενοδοχείων, που ξεχωρίζουν για την αισθητική και την λειτουργικότητα τους.

Η σειρά Elxis διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει την απλότητα των γραμμών, ιδανικό για χώρους με minimal design. Προσφέρει πρωτότυπες λύσεις για μεγάλου μεγέθους ανοίγματα υαλοπίνακα ενώ ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις υψηλές προδιαγραφές κατασκευών για απαιτητικά έργα.

Η σειρά Synthesis χαρακτηρίζεται για την μοντέρνα αισθητική και την αστείρευτη ποικιλία από συνδυασμούς προφίλ. Η ευκολία και ευελιξία στην κατασκευή αποτελεί σημείο αναφοράς καθώς το 80% της κατασκευαστικής εργασίας των κάγκελων δύναται να υλοποιηθεί εντός του εργοστασίου.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Μινιμαλιστικός σχεδιασμός.
 • Αξιόπιστη ασφάλεια.
 • Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση.
 • Τρεις τύποι. Απεριόριστες δυνατότητες.
 • Πιστοποιημένο & εγκεκριμένο.

F50®

Ανοδιωμένα Κάγκελα Αλουμινίου
Άγρια γοητεία που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας

Περιγραφή
Είκοσι διαφορετικοί τύποι συνδυάζουν απόλυτα τις στιβαρές φόρμες και τις επιθετικές αναλογίες των προφίλ σε ένα μοναδικά αντισυμβατικό και ταυτόχρονα μοντέρνο σύστημα κάγκελου.

Το σύστημα F50® στηρίζεται σε μια απλή σχεδιαστική και κατασκευαστική αντίληψη: σε ένα σωληνωτό σύστημα από ανοδιωμένο ή ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο, που δένεται με ένα περίτεχνο τρόπο από συνδετήριους συνδέσμους και στηρίγματα, δημιουργώντας ένα αέρινο, υψηλής αισθητικής σύνολο.

Τα μεταλλικά του στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν ένα εξαιρετικά όμορφο και ομοιογενές σύνολο. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με συμπαγή πολυκαρμπονικά φύλλα ή κρύσταλλο, προσφέροντας έτσι μοναδικές δυνατότητες αρχιτεκτονικών εφαρμογών.

Οι εφαρμογές του συστήματος F50® είναι πάρα πολλές και προσφέρουν μοναδικές λύσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για μπαλκόνια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, περιφράξεις πισινών και δημόσιων χώρων.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Χαμηλό κόστος συντήρησης.
 • Εξαιρετικά ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 • Υψηλή Αισθητική.
 • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης.
 • Ασφαλές και ανθεκτικό.

Classic Line

Κλασικά Κάγκελα Μοντέρνας Αισθητικής
Αυθεντικές χυτές γραμμές χωρίς περιορισμούς

Περιγραφή

Η κλασική συλλογή μας βασίζεται στην τεχνογνωσία άνω των 40 ετών. Από τα εμπορικά κτίρια έως τα διαφορετικά στυλ κατοικιών, κάθε λύση είναι ένα έργο τέχνης. Με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, τα κλασικά κάγκελά της ALUMINCO προτείνουν πολυάριθμους συνδυασμούς για εξωτερικούς χώρους προσδίδοντας ένα γοητευτικό αποτέλεσμα.

Διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και σε απεριόριστες χρωματικές παραλλαγές ενώ είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας κράμα αλουμινίου και προφίλ με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.

Διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση ενώ συνοδεύονται από πληθώρα εξαρτημάτων, προσφέροντας λύσεις για πολλαπλές κατασκευές, με ιδιαίτερη ευκολία στην τοποθέτηση καθώς και με μέγιστη προστασία κατά της διάβρωσης.

Ανακαλύψτε την πλήρη σειρά κλασικών λύσεων, τις συλλογές CLS, ALFLEX και PSATHA. Η αντοχή, η ποιότητα και το στυλ είναι εγγυημένα. Απεριόριστες επιλογές που δημιουργούν διαρκή εμπειρία για εξωτερικούς χώρους διαβίωσης.

Eκδοση CLS

18 διαφορετικά μοντέλα, που εκτείνονται από πάνω προς τα κάτω ή σχεδόν, ικανοποιούν κάθε επιθυμία και όλες τις απαιτήσεις όσον αφορά το σχεδιασμό και την ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη λύση κιγκλιδώματος σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής.

Eκδοση AL-FLEX

17 διαφορετικά στοιχεία σχεδίασης, όπου κάθε στοιχείο μπορεί να επιμηκυνθεί ή να μειωθεί, και το ύψος του να αλλάξει παρέχοντας τη βάση για μια ολόκληρη οικογένεια κιγκλιδωμάτων.

Eκδοση PSATHA

Το ισχυρό σώμα του κιγκλιδώματος υπογραμμίζεται από τις μηχανικές ιδιότητες και την εσωτερική αντοχή του αλουμινίου, ενώ το εσωτερικό γέμισμα καλύπτεται από σχεδιαστικές παραστάσεις, προσθέτοντας χαρακτήρα και στυλ και μετατρέποντας το κιγκλίδωμα σε ένα έργο τέχνης. Ένα κιγκλίδωμα που στέκεται σαν ένα γλυπτό.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
 • Ανθεκτικότητα και αντοχή.
 • Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.
 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής.
 • Εύκολη τοποθέτηση.
 • Ελάχιστες ανάγκες συντήρησης.
Alsace christmas markets & fairy tale villages private tour from strasbourg. Most profitable forex trading strategy course. Contact us wordle hint today.